Wie zijn wij?

Graag wil ik mij even voorstellen; ik ben Marjon Pasterkamp getrouwd met Nico en trotse moeder van twee volwassen zoons, Mathijs en Hilmar en een lieve schoondochter Suzanne. Ik woon in Andijk en heb de afgelopen 9 jaar samen met mijn man Nico het Dorpshuis Centrum in Andijk gerund. Sinds 1 oktober 2013 ben ik het nieuwe gezicht in Cafetaria Roezemoes voorheen bekend als Jenny’s Snackcorner.

Biologisch en verantwoord bij Cafetaria Roezemoes

Wij onderscheiden ons graag door de biologische, beter leven producten die wij leveren, denk hierbij aan de biologische kalfs- en rundvleeskroketten of de overheerlijke biologische hamburgers. In onze cafetaria wordt gefrituurd in verantwoord vloeibaar frituurvet.

Catering door Cafetaria Roezemoes

Cafetaria Roezemoes levert een uiteenlopende catering. Van borrelhapjes, gourmet en BBQ vlees en salades, maar ook gewone en luxe belegde broodjes De catering wordt natuurlijk volledig aangepast op uw budget en de situatie, maar is te allen tijde van hoge culinaire kwaliteit. Zodoende kunt u zich – met een beetje hulp van ons – als onberispelijk gastheer of gastvrouw presenteren, bij elke gelegenheid.

Wilt u meer weten over de catering service van Cafetaria Roezemoes of wilt u direct reserveren? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Tot ziens in Cafetaria Roezemoes,

Marjon, Nico en personeel.